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Food culture : development and education : proceedings of the international symposium

データ種別 図書
出版者 Nishinomiya : Nonprofit Organization World Health Frontier Institute
出版年 2009
著者標目 世界健康フロンティア研究会 <セカイ ケンコウ フロンティア ケンキュウカイ>
Unesco

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配架場所 巻 次 請求記号 登録番号 状 態 コメント ISBN 刷 年 予約 利用注記
IPE 図書
WB400||N814f||2009 41046433



白金 単行本書架
498.5||U75 21045830



書誌詳細を非表示

大きさ 128 p. ; 30 cm
別書名 表紙タイトル:Food culture : Development and Education : Building Food Culture and Education for Longevity 20-year CARDIAC Study Symposium
一般注記 Supported By UNESCO
This book is the revised edition of "Food Culture : Development and Education" published by UNESCO in 2005.
書誌ID BB10082472
本文言語 英語
NCID BA89874528

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