北里大学OPAC

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Viruses in food : scientific advice to support risk management activities : meeting report

(Microbiological risk assessment series;13)
データ種別 図書
出版者 Geneva : World Health Organization
出版者 Rome : Food and Agriculture Organization of the United Nations
出版年 2008
著者標目 World Health Organization
Food and Agriculture Organization of the United Nations

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配架場所 巻 次 請求記号 登録番号 状 態 コメント ISBN 刷 年 予約 利用注記
白金 単行本書架
498.55||Mi13||v.13 21044213
9789251061176

書誌詳細を非表示

大きさ xvi, 58 p. : map ; 25 cm
件 名 LCSH:Viruses
LCSH:Food -- Microbiology
LCSH:Food contamination -- Risk assessment
一般注記 Includes bibliographical references (p. [45]-51)
分 類 DC22:664.0015792
書誌ID BB10084972
本文言語 英語
巻冊次 : WHO ; ISBN:9789241563772
: FAO ; ISBN:9789251061176
NCID BA90612890

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