北里大学OPAC

ようこそ  ゲスト さん

Handbook of food products manufacturing / edited by Y.H. Hui ; associate editors, R.C. Chandan ... [et al.]

データ種別 図書
出版者 Hoboken, N.J. : Wiley-Interscience
出版年 c2007
著者標目 Hui, Y. H. (Yiu H.)
Chandan, R. C.

所蔵情報を非表示

配架場所 巻 次 請求記号 登録番号 状 態 コメント ISBN 刷 年 予約 利用注記
獣医 開架書庫3 [v. 2] 588||H98||2 31035342
9780470125250

獣医 開架書庫3 [v. 1] 588||H98||1 31035341
9780470125243

書誌詳細を非表示

大きさ 2 v. : ill. ; 26 cm
件 名 LCSH:Food industry and trade -- Handbooks, manuals, etc
LCSH:Food -- Composition -- Handbooks, manuals, etc
一般注記 [Vol. 1]. Principles, bakery, beverages, cereals, cheese, confectionary, fats, fruits, and functional foods. -- [v. 2]. Health, meat, milk, poultry, seafood, and vegetables
Includes bibliographical references and indexes
分 類 LCC:TP370.4
DC22:664
書誌ID BB10068086
本文言語 英語
巻冊次 : set ; ISBN:9780470049648
[v. 1] ; ISBN:9780470125243
[v. 2] ; ISBN:9780470125250
NCID BA84087253

検索結果一覧に戻る ページトップ